Publicerad i Högtider

Arbetet med Pelle Svanslös

Arbetet med Pelle Svanslös har lärt oss att det är bra om så många som möjligt får vara med och att man kan vara många tillsammans när man gör olika saker. Så när vi skulle bjuda in de andra klasserna på grundsärskolan till en QR-kod slinga med spökjakt så bestämde vi oss för att bjuda in hela grundskolan också. Första spökfilmen visar ett spöke som gjort illa sig i handen och behöver hjälp, vart tror ni att det spöket ska gå? (Ja just det, till skolsyster). När man kommer till skolsyster sitter en till QR-kod med ett spöke som behöver hjälp att hitta på skolan och sedan fortsatte slingan så runt på skolan. Sista spöket ville dansa och när man kom till dansrummet så var skatten hittad samt att det bjöds på spökdans med projektor som riktats mot speglarna så det blev riktigt effektfullt.  Hoppas att alla gillade våra spöken och elevernas spökdans i dansrummet. Här är några av alla de spöken som ni mötte under dagen. Kan ni lista ut vart spökena vill gå någonstans?

Filmerna är gjorda med greenscreen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s